fredag 26 december 2008

handla i huddinge C

Idag har vi alla fall stoppat näsan utanför dörren (och resten av kroppen så klart). Vi var tvugna att åka iväg och handla blöjor och lite annat! Så vi åkte iväg till Huddinge C eftersom vår lilla fjuttiga affär här nere håller på att bli bankrutt tror jag, de har INGENTING! Var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara när det är mellandagsrea och allt! Men det var inte för mellandagsreans om vi tog oss dit utan för att handla Blöjor och sånt.

När vi var på väg till buss/pendeln så sprang vi på Malin men det blev ingen lång prat stund annat än att vi snart skulle ses igen! Hon skulle shoppa kläder! =O)

Igår satt vi hemma hela dagen och kollade på Discovery Science och "How it´s made" hela dagen *hehe*! Väldigt intressant men det blir långtråkigt att bara titta på tv hela dagen! Får se vad som händer i morgon. Ska i alla fall ut och köpa en Harry boy till V75:an.

Hoppas och ber att Wilma ska bli bättre i sin mage så hon slipper magsjukan! Är så glad att hon har sin aptit kvar och att hon dricker annars hade jag varit riktigt orolig. Men hon måste får ordning på sin mage i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar